Salı, Haziran 22

kız bilogu 2!

ilk olarak o postu yazdıktan sonra gittim bakır alevine boyadım ben saçlarımı. o aşağı yukarı şöyle bişi oldu ;






tuncay şahanesi ağzı açık foto çekmeye bayıldığı için bu böyle, bi tane daha var ki onda da gülümsemekle yüzümü buruşturmak arasında kararsız kalmışım belli ki, sadece saçlara bakmak suretiyleidare ediverin bebekler



sonra günlerden bir gün, tuncay'la sohbet edip zaman öldürürken, gözümüz bir kıza takıldı. daha ziyade saçlarına. amman yarabbi dedik, böyle hani klişe olan siyah saçlı bi kızın saç uçlarını kızıla boyatmasıdır bilirsiniz, bu hatun tepeleri kızıl yapıl uçlara siyaha boyatmış. böyle baktık kaldık, yan masamızda oturduğu sürece gözlerimizle kızı rahatsız ettik. ben hemen özenen bi insan olduğumdan mütevellit, izmir'e gelir gelmez yemedim içmedim, kızın saç rengini aynen gittim yaptırdım. saç modelimiz de aynıydı önler uzun arkalar kısa, fakat kahkülleri yoktu bir tek. kahkülleri ben de istemiyorum zaten artık sıkıldım. neyse işte o saçlar da bunlar.



sakız adası diye bi kafe var, sahibi rum. yunanistan'a gitmişiz gibi olmuş bu foto çok sevdim ya :) bi de evet ben, kaç gün (üç) özlediği sevgilisinin karşısına makyaj yapmadan çıkıcak kadar leylayım artık, evden uçarak, koşarak, zıplayarak çıktım.




bu post burada biter :)

4 yorum:

  1. böyle çok daha güzel olmş hem ilk fotodakinden çok ama çok daha genç görünüyor olmuşsun:):):)
    bende yeşil yapmıştım ara ara gençken da güzel oluyor :):):)dene:)

    YanıtlaSil
  2. ben de geçen sene sırasıyla pembe, turuncu, kırmızı yaptım saçlarımı ama saçlarım baya uzundu, sürekli boyat sürekli aksın yani. zor olunca 1,5 senenin sonunda kızıla döndüm :) yeşil de çok güzel evet, bi yeşil bi mavi içimde ukte kaldı! tamamını yapmasam da uçlarını, diplerini bi yerlerini boyatıp deniycem onları da, hehe :)

    YanıtlaSil
  3. teşekkür ederim canım :)

    YanıtlaSil